100.Yıl Atatürk Ortaokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ ; Biz geleceği bugün peşi sıra sürükleyen olalım. İSTİYORUZ Kİ ;Öğrencilerimizi öğrenimi okul için değil ! Yaşam için olduğuna inandıralım. İSTİYORUZ Kİ ; Okulumuz yeniliklere ve önerilere açık, yenileşme ve gelişme isteği ile dolu kendisine ve çevresine karşı saygılı demokrat bir kişiliği olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Öğretmenlerimiz başarı konusunda çevreleri ve kendileri ile yarışır nitelikte olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Velilerimiz bize inansın, güvensin ve eğitim etkinliğinin birer parçası olduklarını kabul etsinler. İSTİYORUZ Kİ ; Öğrencilerimiz iyi bir meslek sahibi olmadan önce, sağlam karakterli bireyler olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Bilginin nerede ve nasıl kullanılacağını bilen öğrencilerimiz olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Okulumuz her zaman olduğu gibi gelecekte de başarıları ile çevrenin öncü okulu olsun. İSTİYORUZ Kİ ;Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim en önemsenen kavramlarımız olsun.

Misyon: 100. Yıl Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Eğitim Çalışanları olarak ; Öğrencilerimizin, velilerimizin katılımını demokrasinin ve gelişmenin temeli sayarak, bilgiyi yüklenmek yerine, bilgi kaynaklarına nasıl ulaşacağını ve bundan en verimli şekilde nasıl yararlanacağını öğrenerek, bilgi üretebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, azimli, iradeli, özgüvenli, bireysel başarıları hedefleyen, birbirlerinin haklarına, yeteneklerine saygı duyan , kendi kültürünü özümseyerek evrenselliği yakalayabilen, teknolojik gelişimi yakından izleyen ve kullanabilen 21. Yüzyıl insanını yetiştirmek için VARIZ

Başarılar:

Saatler: 8.30-15.30
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBITAK

WEB - https://100yilortaokul.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Ahievran Sk.No1 11600 Söğüt / Bilecik

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı, tekli öğretim

Adres - Cumhuriyet Mah. Ahievran Sk.No1 11600 Söğüt / Bilecik

Ulaşım Her saat başı Bilecik´e ve Eskişehir´e otobüs seferi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İlimiz Bilecik´e 25 km mesafededir.